سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نکاتی برای انتخاب میز مدیریتی مناسب

میز مدیریتی

انتخاب میز مدیریتی می‌تواند یک تصمیم سخت برای هر مدیری باشد. همچنین این انتخاب از جمله انتخاب‌هایی است که مدیران علاقه دارند به طور کامل بر اساس سلیقه شخصی آنها انجام شود. در نتیجه بهتر است اطلاعات مناسبی در این زمینه داشته باشند؛ و بتوانند بر اساس علایق و نیازهای خود اقدام به انتخاب میز مدیریتی مناسب نمایند. در این نوشته وب‌سایت سامانه ساز فرابین، نکاتی درباره انتخاب میز مدیریتی مطرح شده است.

میز مدیریتی مدرن یا کلاسیک

بسیاری از مدیران هنگام انتخاب میز مدیریتی خود در انتخاب بین میزهای مدیریتی مدرن و کلاسیک دچار سردرگمی می‌شوند. این سردرگمی به‌طور معمول ناشی از تفاوت علاقه شخصی مدیر با طراحی دکوراسیون اداری سایر بخش‌های دفتر کار است. این روزها همه شرکت‌ها به دلیل مزایای گوناگون، از طراحی دکوراسیون اداری به سبک مدرن بهره می‌برند. این در شرایطی است که یک تصور قدیمی میز مدیریتی کلاسیک را نمونه بهتری می‌داند.
در درجه اول به این مسئله توجه کنید که آیا اتاق مدیریت از سایر بخش‌ها جداست؛ و یا دارای ارتباط بصری با سایر بخش‌ها است. اگر اتاق مدیریت به صورت مجزا طراحی شده است؛ می‌توانید آن را تا حدود زیادی به سلیقه خود شکل دهید؛ و مسئله انتخاب یک میز متفاوت با سایر طراحی‌ها اهمیت کمتری دارد. اما اگر دفتر مدیریت ارتباطی پیوسته با سایر بخش‌های دفتر کار دارد؛ باید تا حد ممکن از طراحی هماهنگ و پیوسته با سایر بخش‌ها برخوردار باشد.

ایجاد جو روانی مدنظر شما

یکی از کاربردهای میز اداری مدیریت، القا حس برتری و قدرت مدیر در جلسات برون‌سازمانی و درون‌سازمانی است. به همین دلیل است که معمولا میزهای مدیریت از اندازه‌های بزرگ‌تر برخوردار بوده و با تزئینات و جزئیات بیشتری ساخته شده‌اند. این ویژگی‌ها کمک می‌کند مدیر سازمان در جلسات خود در جایگاه برتری نسبت به طرف مقابل قرار گیرد.
برای ایجاد چنین جوی، فارغ از موارد ذکر شده باید با سنجش مخاطب احتمالی خود، تصمیم به انتخاب میز مدیریتی بگیرید. به عنوان مثال یک میز کلاسیک و بزرگ که دارای جزئیات زیادی در طراحی است؛ برای یک دفتر کار با مخاطبان و کارکنان میان‌سال به بالا، جذاب به نظر می‌رسد. اما اگر به دنبال تحت تاثیر قرار دادن مخاطبان جوان و علاقمند به تکنولوژی باشید؛ احتمالا باید به دنبال یک میز مدیریتی مدرن با سبک طراحی مینیمال باشید.

کارایی و کیفیت

بسیاری از مدیران بیش از فعالیت‌های عملیاتی، به انجام کارهای فکری و تصمیم‌گیری می‌پردازند. این مدیران بیش از سایرین به دنبال میزهای با کیفیت و ساده هستند. در مقابل مدیرانی وجود دارند که مانند سایر کارکنان آستین‌ها را بالا زده و در انجام کارهای عملیاتی سازمان مشارکت می‌کنند. این دسته از مدیران بهتر است به دنبال یک میز مدیریتی با امکانات کافی برای انجام کارهای مدنظر باشند.

تفاوت در عین هماهنگی

یک اصل کلی درباره میزهای مدیریتی داشتن تفاوت با سایر میزهای اداری است. در واقع میز مدیریتی باید نشان‌دهنده جایگاه شغلی و کاری فرد باشد. البته این تفاوت نباید منجر به ایجاد ناهمگونی میز مدیریتی با سایر میزهای کار و به طور کلی طراحی دکوراسیون اداری شود.
در نهایت توصیه می‌کنیم به عنوان یک مدیر، انتخاب میز مدیریتی خود را مانند سایر اجزای دکوراسیون اداری، به یک طراح یا تیم با تجربه و متخصص در زمینه طراحی دکوراسیون اداری بسپارید. البته فراموش نکنید که این بخش از طراحی دکوراسیون اداری، قلمرو شماست؛ و می‌توانید تا حدود زیادی و با هماهنگی تیم دکوراتور، علایق و انتظارات خود را نیز در آن پیاده کنید.


» نظر

افزایش بهره وری کارکنان با پارتیشن بندی دفتر کار

پارتیشن اداری

پارتیشن‌ بندی در طراحی دکوراسیون اداری دفاتر کار مدرن نقشی اساسی دارند. در عمل انواع مختلف این پارتیشن‌ها می‌توانند کارایی دفاتر کار را بالا برده و از این طریق موجب افزایش کارایی کارکنان نیز شوند. در این مقاله وب‌سایت سامانه ساز فرابین می‌خواهیم به بررسی این سوال بپردازیم که چگونه پارتیشن بندی بهره وری کارکنان را افزایش می‌دهد.

چگونه پارتیشن بندی بهره وری کارکنان را افزایش می دهد؟

تمرکز و افزایش کارایی کارکنان

پارتیشن‌ اداری با ایده تقسیم کردن فضاهای بزرگ به چندین فضای کوچک‌تر و اختصاصی ساده شده‌اند. این پارتیشن‌ها می‌توانند مانند یک دیوار که دارای نصب ساده و سریع است؛ برای کارمند یا کارمندانی که هنگام کار نیاز به تمرکز دارند، فضایی اختصاصی فراهم کند.
شاید این ویژگی در طراحی دفاتر اداری کلاسیک آنچنان با اهمیت نبوده باشد. چراکه به طور معمول این دفاتر به خودی خود از فضاهای مجزایی تشکیل شده بودند. اما در طراحی دکوراسیون اداری مدرن، فضاهای اداری معمولا از ترندهای دفاتر کار باز پیروی می‌کنند. این ویژگی اگرچه مزایای بسیاری دارد؛ اما در مواردی از جمله مثال بالا، موجب کاهش تمرکز افرادی با وظایف شغلی خاص می‌شود. در این شرایط پارتیشن بندی بهره وری را تا حدود زیادی افزایش می‌دهد.

حریم خصوصی و افزایش کارایی کارکنان

اگرچه بسیاری از کارکنان علاقمند به کار در فضای مشترک بوده؛ اما در همین فضای مشترک، نیازمند داشتن حریم خصوصی هستند.
حریم خصوصی به کارکنان کمک می‌کند تا در فضایی راحت‌تر به انجام وظایف خود بپردازند. همچنین نبود حریم خصوصی کارمندان را معمولا حساس کرده و از احساس رضایت آنها نسبت به محیط کار می‌کاهد. پارتیشن‌ بندی در این زمینه بسیار مفید است. پارتیشن ها می‌توانند به اشکال مختلف میزان مشخصی از حریم خصوصی را برای کارکنان فراهم کنند. انواع پارتیشن‌های اداری ثابت، متحرک و دیوایدرهای روی میز کار گروهی از جمله انواعی است که می‌تواند موجب بهبود حریم خصوصی در یک فضای کاری مشترک شده و بهره‌وری نیروی کار را افزایش دهد.

ایجاد فضایی پر انرژی‌تر

یکی از نقاط ضعف طراحی دکوراسیون اداری به شکل کلاسیک، وجود فضاهای اختصاصی با کیفیت‌های گوناگون است. همچنین یکی از ضعف‌های این شکل از طراحی عدم تناسب کیفی فضاهای مختلف با یک‌دیگر است. به عنوان مثال در حالی که یک اتاق از نور طبیعی کافی برخوردار است؛ اتاقی دیگر از این ویژگی بهره‌مند نیست. یا در مثالی دیگر در حالی که یک اتاق سرد است؛ اتاق دیگر بیش از حد گرم است.
در این شرایط پارتیشن بندی می‌تواند فضایی با کیفیت یکسان فراهم کند. فضایی که اگرچه با انواع پارتیشن‌ها از یک‌دیگر جدا شده‌اند؛ دارای شرایط محیطی یکسانی هستند. از جمله می‌توان مناسب بودن دمای هوا، میزان دریافت نور طبیعی و… را به خوبی در آنها کنترل کرد. همین ویژگی‌ها باعث می‌شود که فضای کار به محیطی پر انرژی‌تر تبدیل شده و کارایی کارکنان را بالاتر ببرد.
به عنوان مثال با بهره بردن از پارتیشن شیشه‌ای و شیشه‌ای مات، می‌توان فضایی خصوصی را در اعماق دفتر کار ایجاد کرد که از نور کافی برخوردار باشد. پارتیشن‌های اداری در زمینه کنترل و توزیع بهتر نور مصنوعی نیز چنین عملکردی دارند.

امکان ارتباطات و تعامل بهتر

ارتباطات و تعامل بهتر کارکنان با یک‌دیگر، یکی از نکات کلیدی در افزایش بهره‌وری نیروی کار است. این ارتباط به لطف استفاده از انواع پارتیشن‌ها در طراحی دکوراسیون اداری بهبود یافته است. پارتیشن‌های اداری امکان استفاده از میز کار گروهی و طراحی فضای اداری به شکل باز را فراهم کرده؛ و موجب شده با بهبود تعاملات، کارایی و بهره‌وری نیروی کار افزایش یابد.


» نظر
<      1   2